top of page

Hvordan booker vi Monja Wormser Bryllupsfotograf?

Ønsker I at booke mig til jeres bryllup, så må I gerne sende en mail til info@monjawormser.com hvori I skriver hvilken dato og hvilken pakke I umiddelbart har interesse i samt om I er interesserede i både foto og film. I kan også udfylde denne kontakt formular. Derfra tager jeg kontakt til jer, typisk inden for 12-24 timer, hvor vi kan tale om en eventuel løsning.

I er også velkomne til at sende en besked til os på telefon (+45) 52725242

Redigerer du billederne?

Jeg redigerer de udvalgte billeder. Afhængig af pakke får I mellem 150-700 færdigredigerede billeder, der er klar til print og deling. Billederne leveres færdigredigerede i høj opløsning. Jeg håndplukker og udvælger de billeder, der bedst repræsenterer jer og jeres dag. 

Hvis I ønsker, at tilkøbe flere billeder til jeres pakke, kan dette også lade sig gøre. 

HVORDAN AFTALER VI NÆRMERE?

Lige så snart I har givet udtryk for, at I kunne tænke jer at bruge mig til jeres bryllup, vil jeg tage kontakt til jer enten på telefon eller via mail. Her aftaler vi det mest praktiske, såsom sted, dato og hvilken pakke I er interesseret i. Derefter taler vi om ønsker. Dette kan også gøres via telefonen. 

Før I betaler depositum, skal I underskrive en kontrakt, så vi er helt enige om, hvad vi har aftalt. På den måde er I sikre på, at der er styr på det hele, og I ved præcis, hvad I kan forvente i hele processen. Det er sikkerhed for både jer og mig.

 

Depositum er på 30%.
Depositum betales ved indgåelse af fotoaftalen mellem brudeparret og fotografen. Først når depositummet er betalt er datoen til fotograferingen endeligt booket.

Kan du fotografere i hele DANMARK OG UDENFOR DANMARK?

Vi er rejselystne og transporterer os derhen, hvor I ønsker det, se priser på kørsel i DK her. Vi fotograferer bryllupper i udlandet og ville elske udfordringen. Vi elsker at skyde destinationsbryllupper og har stor erfaring med at skyde content i udlandet. I år fotograferer vi i Norge, Italien, Spanien og Thailand, men vi tager med jer, hvor end det skal være. Hvis vi allerede er i det land på samme tidspunkt som I skal giftes, slipper i for transporten og vi tilbyder rabat. se vores rejsedestinationer. Alt dette aftaler vi nærmere!

HVORNÅR KAN VI FORVENTE AT FÅ VORES BILLEDEr?

Jeg ELSKER at redigere og starter som regel med det samme efter brylluppet, hvor stemningen fra dagen stadig er i behold. Billederne er derfor oftest klar via et online galleri indenfor 4 uger.  Billederne leveres i høj kvalitet så de er klar til print. Desuden leveres billederne i et flot online galleri (så de kan deles med familie og venner, hvori I kan dele en pinkode så det er muligt at downloade billederne for dem, der har denne pinkode) samt på et USB stik sendt til jeres adresse. Det er muligt at tilkøbe en eksklusiv fotobog, der er håndlavet til jer i Italien.

Mødes vi inden brylluppet?

Ca. 2-4 uger før brylluppet mødes vi evt til et bryllupsmøde eller et telefonmøde. 

Her gennemgår vi dagen og tidsplanen.

Vi snakker location – Måske har I været ude at se location og har billeder derfra. Ellers kan disse evt. sendes senere. 

Billede af brudekjole vises til mig – ellers kan dette mailes til mig.
 

Evt. overraskelser fortælles til mig (eks. hvis gommen uden brudens vidende har bestilt specielt køretøj, har bestilt fyrværkeri eller andre overraskelser)

Får vi et sneakpeak af billederne?

Allerede inden for den første uge sender jeg omkring 5-10 billeder som er et lille sneakpeak til jer. Jeg kender alt for godt til spændingen! Derfor får I nogle redigerede som I evt. kan bruge til sociale medier.

Er du ledig på vores bryllupsdag?

Jeg booker datoerne ud fra først til mølle konceptet. I booker mig ved at spørge om jeg er ledig på jeres bryllupsdag. 

I højsæsonen er det en god ide, at være ude i god tid, da jeg ofte bliver kontaktet 1-2 år forud af brudepar, der ønsker at booke disse datoer.

Hvor lang tid skal vi bruge på bryllupsportrætterne? 

Jeg ved, at I skal bruge dagen på at fejre jeres store bryllupsdag, men jeg vil anbefale, at I afsætter minimum 1 time uden transport til bryllupsportrætterne, da vi gerne skal kunne nå at få fanget de mest magiske øjeblikke, som afspejler jer, som I er. Det kan godt tage lidt tid til at vænne sig til at være foran kameraet, men jeg skal nok sørge for, at I slapper helt af og får lov til at nyde hinanden. I skal ikke tænke på at posere, bare på at være jer selv. Derefter er det mit job at fange jeres gnist og momenterne ind imellem. 

Hvordan betaler vi?

Al betaling foregår forud for brylluppet - ved at gøre det på denne måde, behøver jeg ikke at tænke på det og så er der en ting mindre, I skal bekymre jer om inden jeres store dag. 

bottom of page